PAASTHEATER “DOLOROSA” DEVENTER 6e editie

Op zaterdag 30 en zondag 31 maart is er voor de 6e keer de prachtige Wandel Theater voorstelling ‘Dolorosa’ van de hand van Carla Veldhuis en de makers Henri ten Napel en Gerrit van Wijngaarden, te zien in het fantastische decor van de oude binnenstad van Deventer. Er doen maar liefst 70 deelnemers aan mee. Je kunt verstillen bij muziek, vlaggendans, historische verhalen, enz. Standbeelden die tot leven komen geven je het gevoel zelf mee te spelen in het theater.Vanaf de Synagoge (Golstraat 23, ongeveer 10 minuten lopen van het station) neemt een verteller u mee naar de Bergkerk. De tocht van 500 meter duurt ruim een uur en laat u stilstaan bij de inhoud van het Paasfeest! Voor kartverkoop en verdere inhoud, zie onderstaande kaarten. Even op klikken voor een groter beeld.

Comments are closed.