EXPOSITIE EVERT KLAASSEN IN THE BASE VANAF 1 JUNI

Vanaf vrijdag 1 juni zijn er in The Base, Brink 18 te Deventer schilderijen te zien van Evert Klaassen, woonachtig in Deventer. Sinds januari wordt de ruimte van The Base regelmatig aangepast met exposities. Zo is Evert, na Benne Solinger (schilderijen) en Femmy Veen (foto’s) de derde exposant in The Base. Het is mooi te zien, dat steeds meer mensen, mede hierdoor, de weg naar The Base op vrijdag weten te vinden.“THE BASE” is gevestigd in een voormalig jongerencentrum aan de Brink 18. Deze mooie ruimte is iedere vrijdag tussen 10.00u en 14.00u geopend voor iedereen die even uit wil rusten van het drukke leven en weer op verhaal wil komen..

Vrijwilligers uit diverse kerken bieden iedere vrijdag vanuit christelijke gastvrijheid die mogelijkheid aan. U kunt genieten van een kop lekkere koffie of thee en versgebakken taart dat u door uw gastheer of gastvrouw krijgt aangeboden. Er liggen tijdschriften en boeken voor u klaar (sommigen mag u zelfs meenemen naar huis). Maar u kunt ook gezellig met de andere gasten praten en nu dus ook genieten van de werken van Evert Klaassen.

Iets over Evert
Evert Klaassen, 25-03-1959, schildert abstract en is autodidact. Over zijn werk zegt hij zelf: “Het is nou eenmaal erg lekker om een wit doek te ‘ontmaagden’ met welke expressie dan ook, beginnend vanuit de totale willekeur. Er ontstaat automatisch een schilderkundige uitdaging. De vrijheid maakt plaats voor een zoektocht naar het moment dat alle beeldelementen ‘op hun plek vallen’. Die zoektocht onderschat ik bijna altijd, of ik overschat mijzelf in mijn vaardigheden, maar daarom durf ik er ook telkens aan te beginnen. ’t Einde verrast me altijd.”

Kom dus op vrijdag/ marktdag eens binnen in The Base tussen 10.00 en 14.00 uur. Hartelijk welkom.

Meer informatie?
Heeft u nog vragen, dan kunt u bellen met Albert Jan of Jacqueline Cloo, telefoon: 0570-633921De schilderijen van Evert Klaassen hebben geen titel, zijn in acrylverf. De afmeting is: 150 bij 120 cm.

PERSVOORLICHTING
Sinds januari verzorg ik de PR voor de exposities in The Base en dat werkt goed:klik hier naar Deventer Dagelijks , ook te zien op rtvdeventer:Artikel in DEVENTEREXTRA en op DEVENTER CENTRAAL
Reageren kan altijd: Klik hier om een e-mail te sturen

Comments are closed.