KERST SAMENZANG /- CONCERT PLASKERK RAALTE

Op zondag 16 december 2012 oganiseert de Orgelcommissie van de prachtige monumentale PLASKERK te Raalte een samenzangavond, inclusief een Concert door ROSALINDA van DIJKHORST en haar man EWALD (piano) woonachtig in het Overijsselse HEINO. Op deze avond die gratis is zal al zingende zal het Kerstevangelie voorbijkomen. De avond begint om 19.00 uur.

JOLINDE EUREN zal op diverse momenten het Kerstevangelie voorlezen en de samenzang wordt op onderdelen begeleid door Rosalinda, die de solozang vertolkt.

Rosalinda van Dijkhorst is voor veel mensen in Nederland een bekende zangeres. Zij treedt regelmatig op in het EO-programma “Nederland zingt”. en al meer dan 90.000 mensen bekeken dit filmpje waarin Rosalinda optreedt.
Haar opleiding volgde zij aan de Schumann Akademie. ook “Nederland Zingt”van 9 december jl. Rosalinda zingt vanaf 51 minuten en 21 seconde KLIK HIER Organist is deze avond KLAAS BOS en voormalig dorpsdichter van de gemeente Raalte, BENNE SOLINGER zal de avond presenteren.

Jong en oud zijn HARTELIJK WELKOM. U zult begrijpen dat er wel degelijk onkosten verbonden zijn aan zo’n avond (denk aan kerkhuur, verwarming, orgel en piano stemmen het optreden van Rosalinda) daarom wordt de te houden collecteVAN HARTE AANBEVOLEN.

Comments are closed.