FEESTELIJKE KERST SAMENZANG-/CONCERTAVOND IN RAALTER PLASKERK

In een goed gevulde Plaskerk te Raalte was het zondag avond 16 december echt Kerstfeest. Het Kerstevangelie werd tijdens deze avond verwoord door
de vele aanwezigen in samenzang. Maar ook de vertolking van liederen zoals: ´Oh kleine stad van Bethlehem´, ´Geef mij adem´ en ´Immanuël, o Immanuël´ door Rosalinda van Dijkhorst onder begeleiding van haar man Ewald viel in goede aarde.
De kinderen Phéline (8) en Rochan (6)van Dijkhorst zongen met heldere stemmen: `Ik ben een engel van de Heer` en het ´Ere zij God in onze dagen`.Klaas Bos (organist en voorzitter van de Orgelcommissie) overhandigt bloemen aan de solisten.

Benne Solinger presenteerde met openings– en slotwoord en las een aantal gedeeltes uit de Bijbel voor, waarbij hij inviel voor de zieke Jolinde Euren.

Klaas Bos begeleide de avond met zijn orgelspel en improviseerde onder de collecte, op geheel eigen wijze, op de wijs van Psalm 150.

Het experiment door de samenzang avond te laten afwisselen met een optreden van Rosalinda werd zeer gewaardeerd, op de vraag van Benne of
een dergelijke avond, met pauze en afwisseling op prijs werd gesteld liet klonk een hartelijk applaus aan het eind van de avond.
Nog eens luisteren, klik dan HIER en klik op die site op 16/12/12 19.00 uur

Comments are closed.