GUSTAVE NOUEL EXPOSEERT IN DE ONTMOETING

In de maanden juli, augustus, september en oktober exposeert Gustave Nouel in het Christelijk inloopcentrum “De Ontmoeting” aan de Brink 18 in Deventer. “De Ontmoeting/Koffie met… “ is geopend op iedere vrijdag tussen 10 en 14 uur en is vrij toegankelijk voor iedereen.

Tijdens de expositie is kunstschilder Nouel zelf regelmatig aanwezig. Het is dan mogelijk om u voor een symbolische prijs door hem te laten portretteren.

Wie is Gustave Nouel?
Gustave Nouel (1954) is woonachtig in Deventer en internationaal actief als kunstschilder, beeldhouwer, tekenaar en monumentaal vormgever. Zijn wortels liggen in Aruba en hij wordt beschouwd als één van de bekendste kunstschilders van het Caribische deel van het koninkrijk. In 2006 is Nouel op Aruba uitgeroepen tot kunstenaar van het jaar. In dat jaar heeft hij ook de herdenkingsmunten op Aruba ontworpen in het kader van 20 jaar “Status Aparte”. Nouel is breed bekend door zijn portrettekeningen van leden van het koninklijk huis.Zijn kalenders worden in veel boekhandels verkocht.

Voor de expositie in De Ontmoeting/Koffie met… heeft Nouel een keuze gemaakt uit werken uit zijn serie “New Biblical Art”.
De ‘Ontmoeting/Koffie met…’ is een laagdrempelige ontmoetingsplek waar je even op adem kunt komen bij een gratis kopje koffie met wat lekkers. Wekelijks komen er tussen de 40 en 60 mensen op de vrijdag tussen 10.00 en 14 00 uur even in een ontspannen sfeer ‘buurten’ in De Ontmoeting. De creatieve activiteiten groeien als kool en ook de Alpha Cursussen worden goed bezocht. De Ontmoeting doet zijn naam eer aan.

Ook in de vakantie periode en daarna is iedereen er van harte welkom. De exposities die worden georganiseerd zijn voor iedereen toegankelijk op de vrijdag.

Tot zover dit persbericht,
Namens de organisatoren, Benne Solinger

Comments are closed.