HET MAKEN VAN MIJN KERSTKAART 2014

Ieder jaar plaats ik een gemeende kerstgroet op de website BenInBeeld. Dus ook nu in 2014. Ik verzend mijn kerstkaart naar veel mensen en krijg daarop heel verschillende reacties. Dit jaar oa: “Hè, ik zie Deventer met de IJssel, leuk” of “Rillingen bij het horen van het lied van de kinderen” (klik voor de link die ik bijvoegde hier), maar ook: “Dank voor je wensen, maar het voorspelt niet veel goeds, het lijkt wel een ebola virus”,. Daarom voor één keer het creatieve proces dat zich in mij en in de computer afspeelde bij het maken van deze kerstkaart:
regelmatig boetseer ik in De Ontmoeting olv Theo Schreurs, daar kwam dit keer (we maakten een stevige pot) een soort dinosaurus uit… thuis ging ik verven en maakte er een soort zebra-achtige dinosourus van, een Dinobra maakte wat foto’s en zette die in de computer waarna ik aan het werk ging en zo ontstond langzamerhanddeze kerstkaart… waar ik dan het lied bij zond, African Children’s Choir – Light Of The World, dat ik de titel: “uit de mond van kinderen” meegaf, gezegende en fijne dagen gewenst, Benne
Reageren kan ook nu natuurlijk! klik dan hier om een e-mail te sturen

One Comment

 1. Piet Dorland
  December 31, 2014 14:20

  Ha Benne,
  Mede namens Lia het goede toegewenst voor het komende jaar. Wat dat goede zal zijn kunnen we overlaten aan Hem die beloofd heeft dat Hij ons het goede zal doen zien.
  En bedankt voor de mooie kaart en het inkijkje in de innerlijke bewegingen van de kunstenaar.
  Hartelijke groet, Piet Dorland.