DICKENS 2015/2014 foto’s Benne Solinger

2015…het was al vroeg druk in Deventer. Het Dickensfestijn loopt vol, dit keer maakte Benne Solinger ook foto’s van degenen die de ingangen ‘bewaken’ en gaf hen een kaartje van deze site. Allen hartelijk dank voor jullie inzet!Hij vindt het nl. leuk dat iedereen die niet naar het Dickens Festijn kan komen, om wat voor reden dan ook, deze dagen zo kan meegenieten, weliswaar gezien door zijn camera… Het is leuk te vermelden dat zijn foto’s soms voor andere doeleinden gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld voor een facebookprofielfoto, dit deed oa Esther Stouten..afgelopen jaar. In dat jaar kwamen er maar liefst zo’n 125.000 bezoekers naar de mooie Hanzestad Deventer.

Gedicht
Voor 2015 ontwierp Benne Solinger deze kerstgroet die bezoekers uitgereikt kregen vanuit inloopcentrum De Ontmoeting. Heel veel vrijwilligers maken deze dagen tot een waar spektakel. Hartelijk dank voor jullie inzet. Dit jaar was Benne Solinger niet zo lang aawezig, na zijn open hart operatie was het toch wel erg druk voor hem, toch maakte hij, zoals ieder jaar foto’s… Hieronder alvast een aanzetje…

Wil je alle foto’s zien die ik speciaal ook voor jou maakte van Dickens 2014 en 2015 : klik dan hier
Voor Dickens 2013: klik hier
en voor Dickens 2009
bijvoorbeeld klik hier.
En wil je meer foto’s zien die Benne maakte, klik dan hier. en ook 2016 staat er nu op… klik hier
Maar nu alvast een klein voorproefje van Dickens 2015, veel kijkplezier. Benne…..

ennuh reageren kan ook nu natuurlijk: door hier te klikken en een e-mail te sturenopa en kleindochter bij De OntmoetingGustave Nouel in actie, ook nog op zondag(zij kwamen uit Amsterdam….

Comments are closed.