MOOIE KINDERBIJBEL, IETS VOOR UW (KLEIN)KIND(EREN)?

De Kinderbijbel voor het hele jaar, waaraan Benne Solinger zelf mocht meewerken! is nog steeds te koop. Een mooi verjaars-, Paas- Pinkster- of Kerstcadeau. Maar ook een pracht cadeau bij doop of aanname van een kind. Lees de recensie Christelijke Kinderboekenl: “Het mooie van deze kinderbijbel is de kans om met je kinderen – elke dag, bij het eten of voor het naar bed gaan – een kort verhaal uit de bijbel voor te lezen. Zodat je in een jaar de hele bijbel door bent. Mooi is ook dat er naast ‘bekende’ ook veel minder bekende verhalen en bijvoorbeeld psalmen of woorden van een profeet zijn opgenomen. Je leert de bijbel in al haar diversiteit kennen. De relatie van het Bijbelverhaal en het dagelijks leven komt tot uiting in de toegevoegde gebeden. En omdat het zo afwisselend is, is het geen probleem om na het eerste jaar de bijbel nog eens door te lezen. De leeftijden van de kinderen zullen dan weer anders zijn, andere dingen vallen dan weer op of komen juist binnen. Deze bijbel zal het meest geschikt zijn voor kinderen vanaf 5 jaar tot en met ongeveer 8/9 jaar.” voor de hele recensie: (klik hier)Op de site van de uitgever, SolideCommunicatie, lees je: “Neem kinderen in één jaar mee door de hele Bijbel. Vol krachtige verhalen en kleurrijke illustraties. De eenvoudige woorden helpen jonge harten de kern van Gods Woord te begrijpen.”Er zijn natuurlijk al heel wat kinderbijbels, maar dit is echt een dagboekje voor het hele jaar met verhalen uit Oude- en Nieuwe Testament, de hele Bijbel door en bij ieder verhaal een mooie kleurrijke tekening. Verder staat er bij ieder verhaal een klein kindergebedje.Zelf mocht Benne Solinger een aantal Bijbelverhalen vertalen en heeft hij alle 365 verhalen gelezen en bijgewerkt om deze Bijbel goed voorleesbaar te maken.Omdat er prachtige tekeningen worden gebruikt, is het Bijbels Dagboek, naar zijn mening, ook mooi voor de wat oudere kinderen. De eindredactie lag uiteindelijk bij de uitgevers: Ivo Solinger en Irene Salomons van Solide Communicatie in Zeewolde.

bestel hem bij Solide boeken rechtstreeks bij Solide boeken… of vraag er naar in uw lokale (christelijke) boekhandel…ISBN: 978-94-92092-04-5:

Bijbel in 1 jaar
365 verhalen en gebedjes

“In één jaar door de hele Bijbel met krachtige verhalen en kleurrijke illustraties. De eenvoudige woorden helpen jonge harten de kern van Gods Woord te begrijpen.
De korte gebedjes per verhaal maken de bijbelgedeelten persoonlijk en actueel. Het dagelijks lezen en bidden brengt de kinderen in het ritme om elke dag met God te leven. “Mijn eerste bijbels dagboek…”De Bijbels met tekeningen van Gustavo Mazali zijn wereldwijd bekend en geliefd bij kinderen.
Prijs: Van € 22,50 nu voor € 19,99 bij de uitgeverij te bestellen of via de erkende boekhandel: Solide Communicatie

Comments are closed.