CLEMATIS EEN “GEWOON” BLOEMETJE, foto’s: Benne Solinger

Onderstaande foto’s maakte Benne Solinger van een ‘gewone’ Clematis in een plantenbakje op zijn balkonnetje in Deventer. Het zijn oefeningen, die tot steeds mooiere foto’s moeten gaan leiden. Foto’s van een plantje. Maar toen tijdens het foto’s nemen zag Benne zoveel schoonheid dat hij er diep van van onder de indruk kwam. Met deze (en andere series op Beninbeeld) wil hij graag de Schepper prijzen en eren die alles bedacht en gemaakt heeft. “Ik kan uitsluitend in beeld brengen wat “Ik Ben” (de naam van God) maakte en wat ik kan zien met mijn ogen en dus kan vastleggen met de camera…”aldus Benne. “Ik zit dan zo te denken dat als Hij een gewoon bloemetje al zo mooi maakt…. hoeveel deze GROTE GOD dan om een mens, om jou geeft, die zoveel meer bent en kunt dan een bloem…” Wat zou het prachtig zijn als mensen in zo’n schoonheid en met zoveel harmonie zouden samenleven.. Hier word jij uitgedaagd daar een voorbeeld van te zijn…. Groetjes …. en ook nu kun je natuurlijk reageren? Klik hier om een e-mail te sturen
Meer foto’s van Benne Solinger, zie op Instagram: klik hier

Comments are closed.