Overdenking voor de maand juli, Benne Solinger

In een tijd dat vrijwel iedereen gelooft in evolutie, de oerknal en dat de mens nu verder alles zelf kan bepalen als ‘geëvolueerd opperwezen’, zie je in de prachtige natuur het werk van een BRILJANTE SCHEPPER. Wat zit de wereld knap en super ingenieus in elkaar…. ja, dat onzichtbare plekje in dit grote heelal. Wat werken hersenen geweldig, niet alleen bij de mens, maar ook bij bijvoorbeeld dolfijnen. Het dagelijks lezen van een dagtekst en het hoofdstuk waaruit die tekst komt, is noodzakelijk om alles vanuit het juiste perspectief te begrijpen. De Bijbelapp (klik hier) is voor mij hierbij een grote steun. Dank aan GOD, ook voor deze digitale steun,
Benne Solinger..en ook nu kun je reageren? Klik hier om een e-mail te sturen

Comments are closed.