BUIZERD IN DE TUIN, foto’s Benne Solinger

Ineens zagen we achter in de tuin iets “groots” bewegen, konden niet goed zien wat het was… “Gewapend” met camera er maar eens op af gestapt… en daar zat deze prachtige buizerd. Een jong. Het leek alsof hij/zij gewond was. Dus de dierenambulance gebeld. Helaas duurde het uren en uren en er kwam geen ambulance. Na het eten was de buizerd verdwenen. De dierenambulance maar weer afgebeld. Een paar dagen later, nu aan de andere kant van de tuin, daar was ie weer. Direct de dierenambulance gebeld. Gelukkig kwam die nu binnen een kwartier. De buizerd was nog steeds fel, maar was erg vermagerd. Kwam vaker voor omdat er te weinig eten was door warm voorjaar en droogte. Ze namen hem/haar mee. Nee leuk vond de buizerd dat niet, maar hij/zij was in goede handen en van dichtbij had ik mooie foto’s kunnen maken, hieronder staan er een paar. Groetjes Benne

Comments are closed.