VAN ONTWERP TOT EINDRESULTAAT

Vanaf het maken van een ontwerp, heel eenvoudig in het computerprogramma paint:tot aan het eindresultaat, waar ik op dit moment tevreden mee ben, zaten uiteindelijk ruim 120 echt gemaakte en door mij dus opgeslagen stappen. Ik maakte er meer, maar die reken ik niet mee, omdat ik die tussen-resultaten niet mooi vond en dus ben doorgegaan zonder die stappen op te slaan. En het allerleukste is, dat iedereen het kan, ik gebruik geen enkel duur professioneel programma, ik teken met mijn muis en laat alleen mijn hoofd en ogen het werk doen, in alle rust. Probeer het dus ook eens zou ik zeggen, want het is ontzettend leuk om de ontwikkeling te zien.
voor een aantal tussenstappen, klik hier. Voor heel andersoortige digi art van Benne Solinger, klik hier

Reageren kan: Klik hier om een e-mail te sturen.

Comments are closed.