ARJAN EEK uit HEINO 40 JAAR KLARINETTIST

Gedicht dat ik, als voormalig Dichter-bij-Raalte, voor hem maakte:

ARJAN EEK

Klarinettist van den beginne, musicus om te beminnen

Is gedreven, musiceert, geeft les, zit voor en dirigeert…

Hij wordt gedreven door klassiek, zijn vakbekwaamheid is UNIEK,

wie Arjan zegt, zegt ook MUZIEK. (al 40 lange jaren)

Rechts Karin Leijsten, er naast Arjan Eek, die zeer veel felicitaties ontving, vlak voor het jubileum concert

Feestconcert in de Plaskerk te Raalte beluisteren, ga naar: Plaskerk en luister naar de uitzending op 28-05-2011
foto’s Benne Solinger

Voormalig burgemeester Heino, Ton van den Berg, opent de feestavond van Arjan Eek op 28 mei 2011.

Vele zeer belangstellende aanwezigen die genoten van dit pracht concert

GOUDHAENTJE of LINTJE?

Volgens mij mag Arjan Eek het Goudhaentje 2011 worden in de gemeente Raalte of over 2 jaar een  lintje van HARE Majesteit Koningin Beatrix krijgen, omdat hij dan 25 jaar jongelui in en rondom Heino interesseert voor klassieke muziek, klarinet en saxofoon. Ik zond  de link naar de kerktelefoon en een foto door aan burgemeester Piet Zoon en Wethouder Roger de Groot, met mijn wens erbij. Helaas nog niets gehoord. (6-6-2011)

One Comment

  1. Friso Schaap
    February 14, 2012 18:32

    Erg leuk om dit artikel over Arjan te lezen. Ik heb een aantal jaren ook les gehad van Arjan toen ik nog in Heino woonde. Wat mij toen al erg op voel was zijn gedrevenheid en enthousiasme. Ik mis die periode van mijn leven wel. onder andere hij was de aanzet om voor mij door te gaan met muziek maken. met vriendelijke groet Friso Schaap oud inwoner van Heino