‘KAN HET NOG MOOIER ZIJN?’..natuurlijk..MET EEN GEDICHT VAN BENNE OP RIJM!

‘Hee’, zou je denken, ‘die titel rijmt niet’. Nou dat klopt, maar het klinkt wel mooi, toch? Als verbeeldend dichtmens probeer ik altijd dicht bij de mens te komen die mij vraagt een gedicht te willen schrijven. Ik deed dat als ‘Dichter bij Raalte’ en merkte dat het heel veel mensen aansprak. Jong en oud. Op straat sprak men mij aan, de basisschooljeugd werd er vrolijk van, mensen met een serieuze inslag voelden zich begrepen, nieuwe Nederlanders hingen het gedicht boven hun bed en voelden zich welkom! Ik schreef voor actiegroepen, wethouders, kerken, jongelui, koningin Beatrix, personen, jubilea en trof steeds de goede sfeer in mijn gedichten, zo gaven de mensen te kennen.

Mocht je dus een gedicht willen om je ouders eens te bedanken, je vriend(in) ten huwelijk te vragen, een feest mooier te maken, of wat dan ook, denk dan ook eens aan Benne Solinger, de Dichtmens.

Gedichten komen uitsluitend tot stand na een afspraak, het inleveren van gegevens en nadat er commentaar is geleverd op het concept. Het gedicht moet bij jou passen. Ook schrijf ik wel gedichten tijdens feesten of gebeurtenissen, die ik aan het einde voordraag. Ik houd van positief, liefdevol en respectvol en schrijf dus geen haatgedichten.

Het gedicht kan op blanco papier, maar ook op een foto of een van mijn (digi)-arts.

Wil je reageren? Of eens overleggen voor een gedicht en de prijs hiervoor? Klik dan hier om een e-mail te sturen Groetjes, Benne Solinger

Comments are closed.