d’OLDE BAKKERIEJE, DEVENTER, ‘mag ik even met U op de foto “mijnheer MAND”?’ (foto’s Benne Solinger)

Wonen in Deventer is leuk. Een prachtige Hanzestad, mooie straatjes en prachtige plekjes langs de IJssel en leuke winkels ook nog. Neem nou d’Olde Bakkerieje in zowel de Walstraat als in de Golstraat, waar ieder jaar het Dickens Festijn wordt gehouden.. Daar is echt van alles te koop bij, wie kent hem niet van tv: Ben “mijheer mand” Strik, met “zijn” mandje van de firma Tiggelaar uit Makkum ooit uitgezonden door omroep Maxim. Hij was te zien in De Wereld draait door en de slimste mens. Daardoor wordt je ook beroemd. Vandaag zat ik even met Ben te praten en er komen een paar jonge heren langs: “Mijnheer mogen we met U op de foto?” vroegen ze… en natuurlijk vond Ben dat goed… Ik vroeg hen de foto aan mij toe te zenden zodat ik hem op Beninbeeld kan plaatsen, per slot van rekening is Ben in beeld. En dat deden ze, hier hun eigen resultaat, bedankt voor het toezenden jongens!En er zijn heel wat parodiën over deze uitzending gemaakt. Benne Solinger maakte een afspraak met Kitty en haar vader Ben en ging er een kijkje nemen. Natuurlijk maakte hij er ook wat foto’s. De moeite waard om er ook eens in het echt binnen te gaan kijken. Welkom in Deventer dus…en wil je nog wat meer foto’s van d’Olde Bakkerieje zien…klik dan hier Groetjes Benne Solinger

Comments are closed.