SPOREN NAAR DE HORIZON (expositie t/m 7 mei in Steenwijk)

De expositie “Sporen naar de horizon” van Henk Oostra, Richard Hofsink en Lia Nauta is van 2 t/m 7 mei tussen 10.30 en 16.00 uur te bezichtigen in de Kleine Kerk Vrouwenstraat 5 te Steenwijk. De expositie is georganiseerd door de groep kunstkleinekerksteenwijk. (werk Lia Nauta is momenteel ook te zien in Filmhuis de Keizer in Deventer)

Op zaterdag 29 april 2016 was de opening waar voormalig Dichter bij Overijssel Koos Geerds enkele gedichten voorlas uit zijn bundel “Gods element”. “Zowel beeldend kunstenaars die in deze week hier exposeren als ikzelf zijn op een zoektocht naar het concept, het uiteindelijke resultaat van een werk”, hield hij de 50 aanwezigen voor. Een aantal leden van het Ensemble Salute vertolkte op spontane wijze een aantal oude Renaissance liederen. Ook de kunstenaars mochten iets over hun werk vertellen. Ik had een fototoestel meegenomen en maakte een aantal foto’s van de bijeenkomst en het werk van de kunstenaars. Klik hier voor meer foto’s die Benne Solinger maaktewerk van Henk Oostra, zowel schilderij als haikuwerk van Richard Hofsink, ooit leerling van Henk Oostrawerk van Lia Nauta

Comments are closed.