Benne Solinger op tv bij TeleCuraçao nu al 3 keer uitgezonden

Op Curaçao bracht ik de groeten over van Gustave Nouel aan Ashley Mauricia. Samen hadden zij, met andere kunstenaars, gewerkt aan een geweldig lang schilderij naar een idee van Ashley Mauricia. Dus ik op zoek naar Ashley en vond hem in het Ford op Punda te Willemstad. Van het één kwam het ander en hij bekeek mijn site. We maakten een afspraak voor een interview in zijn programma bij TeleCuracao. Het was een mooie ervaring daar in die studio… Maandag 9 mei keek ik via mijn telefoontje naar de uitzending. Ik was blij verrast… ik maakte een aantal foto’s van de uitzending, waarin veel van mijn schilderijen voorkwamen.
Herhaling: ook opm zaterdag 14 mei werd de uitzending herhaald om 22.00 uur via TeleCuracao livestream terwijl ik op 16 mei om even over 23.00 uur een whatsappje kreeg van Ashley Mauricia dat de uitzending alweer werd uitgezonden klik hier voor TeleCuracao

….ik hoop hier nog eens de link naar het programma op youtube te kunnen zetten, Ashley heeft me dat bericht! (met dank)Ook tijdens de 2 gedichtjes die ik voordroeg waren er schilderijen te zien van mij. Het eerste gedichtje dat ik voordroeg was:

Werkzaamheid:
Laat die grijze cellen werken,
anders zul je vrij snel merken:
slaat ook in die grijze cellen .
de vergrijzing vrij snel toe!’
5-6-1996
(ook gepubliceerd in het maandblad van de PCOB: ECHOKLANKEN, april 1997)
Tweede gedichtje dat ik in deze uitzending voordroeg:
VRIEND:
Een dikke vrind
die dikke vrind!
Die iedereen zo erg dik vindt.
Maar onder al die vet-/speklagen
loopt hij een gouden hart te dragen! 31-8-1998

Comments are closed.