VINCENT VAN GOGH EN BENNE SOLINGER: Landscape in twilight

Was Vincent een genie, een vreemde gekke man, of allebei…? Ik weet het niet, maar herken mijzelf wel in hem: “eigen gang gaan wat betreft het maken van kunst. Je niet te veel storen aan wat anderen er van vinden. En stoppen als je het zelf mooi vindt. Niet alleen glimmer & glamour, maar soms gewoon het ruige leven. Hij intrigeert mij wel.” Daarom duik ik zo nu en dan in zijn schilderijen en doe er zelf wat mee. Wie weet vind ik hem ooit. Zie ook: Japanse brug in de regen (klik hier)
Nu een paar stappen die ik nam met het schilderij: Landscape at twiglightLandscape at twilight van Vincent van GoghLandscape at twilight van Vincent van Gogh aangevuld en uitgebreid door Benne SolingerLandscape at twilight van Vincent van Gogh verder aangevuld door Benne SolingerLandscape at twilight van Vincent van Gogh, met aanvulling Benne Solinger verder bewerkt, net als de bewerkingen hierna:huis links wordt hierna: kerkReageren? Klik hier om een e-mail te sturen.

Comments are closed.