“ZIE DE MENSEN” expositie portretfotografie door Deventenaar Bart Kamps in mr. Geertshuis

Vanaf maart 2017 is er een prachtige foto expositie te zien van Deventenaar Bart Kamps in het Mr. Geertshuis, Assenstraat 20 7411 JT Deventer.

Het Meester Geertshuis is voor iedereen geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.30 – 16.00 uur.

Bart vindt mensen fotograferen het mooiste om te doen omdat hij omgang met mensen prachtig vindt. In zijn portretten laat hij de emotie en/of het karakter van de personen zien. Juist omdat hij niet alleen het uiterlijk, maar ook de binnenkant van de mens wil laten zien. Hij hoopt van harte dat bezoekers dat zullen herkennen in deze foto’s.
De foto’s zijn gemaakt in Deventer, Zuid Limburg, Rusland, Tunesië en Thailand.

Wie is Bart Kamps?
Bart Kamps, 1943, begon In 1997 met fotograferen. Vanaf het moment dat er meer tijd vrijkwam, begon hij met fotograferen en volgde direct in 1998 een cursus fotografie bij Kunstencentrum de Leeuwenkuil.
In dat jaar werd hij ook lid van de Deventer Foto Kring (DFK), waarmee hij jaarlijks, exposeert in zowel de Lebuïnuskerk als bij de Stichting Industrieel Erfgoed Deventer. In 1997 begon ik met fotograferen, volgde ik een cursus fotografie in de Leeuwenkuil en werd lid van de Deventer Foto Kring (DFK).

Hoewel Bart mensen fotograferen wel het mooiste vindt om te doen, maakt hij ook steeds vaker foto’s van de natuur en landschappen.

In 2013-14 heeft Bart deelgenomen aan een mentorcursus o.l.v. Hans Bongers van de Foto Bond Nederlands centrum vrijetijdsfotografie. Zijn onderwerp was “de mens in zijn omgeving”. Hij heeft toen een serie portretten gemaakt van individuele mensen en gezinnen bij de mensen thuis.

Wanneer u vragen heeft is Bart graag bereid deze te beantwoorden. Bart Kamps, Vestdijkgaarde 36, 7414VM Deventer bampsbart@gmail.com 06-34611088

Comments are closed.