HERFST, EEN SPINNENDE TIJD! Foto’s Benne Solinger

Op veel plaatsen waar je loopt zie je ze, spinnenwebben. Prachtig ‘s ochtends in de dauw, zeker als het zonnetje er op schijnt. De ene zit te wachten, de andere spint een ‘slachtoffer’ in. Ik zie ze ook nog wel eens voor een raam hangen in een groot spinnenweb. Lang niet iedereen houdt van spinnen, eerlijk gezegd vind ik ze ook best eng. Maar als je goed kijkt, kunnen ze prachtig zijn. Nu ik een mooi fototoestel heb om ook macro foto’s te maken, besloot ik dat ook maar eens te proberen van een paar kruisspinnen, gewoon hier aan het huis.. Hieronder een paar resultaten.

ENG? Misschien meer spannend, oftewel spinnend, maar kijk eens wat een geweldige tekening op de rug. Kunst op een halve vierkante cm… Toen ik het van dichtbij zag, ging mijn ‘kunstenaarshart’ sneller kloppen. Wat heeft de SCHEPPER toch alles PRACHTIG gemaakt, tot piepklein aan toe...

Wil je reageren? Dat kan! Klik hier om een e-mail te sturen.
Hartelijke groeten Benne Solinger

Comments are closed.