HARTELIJK WELKOM IN THE BASE: expositie ook in maart te zien

Vanwege de belangstelling de afgelopen vrijdagen, blijft de expositie van Benne Solinger in “The BASE” op de Brink nr. 18 in Deventer ook in de maand maart nog te zien. Kom tijdens de vrijdagmarkt gewoon eens binnenlopen in “THE BASE”. Jong en oud zijn van harte welkom en de toegang is geheel gratis!Nu met kleine expositie:
Om het nog gezelliger te maken zijn er vanaf de maand februari 7 van schilderijen te bewonderen van de christelijke kunstenaar Benne Solinger, die al honderden schilderijen, zo’n 1800 pentekeningen en duizenden paints op zijn naam heeft staan. Zijn schilderijen kennen een grote afwisseling in stijl en techniek, maar hebben (in deze kleine expositie) met elkaar gemeen dat ze een diepere betekenis hebben.
Benne Solinger (1952) schildert, beeldhouwt, schrijft, dicht en fotografeert. Hij heeft diverse malen met zijn werk geëxposeerd. Van 2009 tot 2011 was Solinger de eerste stadsdichter van Raalte en ook vaak aanwezig op de vrijdag.Iets over “The Base”?
“THE BASE” is gevestigd in een voormalig jongerencentrum aan de Brink18. Wegens omstandigheden is deze mooie ruimte voorlopig weer iedere vrijdag tussen 10.00u en 14.00u geopend. De vrijwilligers willen deze vrijdag vanuit christelijke gastvrijheid aan iedereen een mogelijkheid bieden om even uit te rusten van het drukke leven en weer op verhaal te komen.
U kunt genieten van een kop lekkere koffie of thee en versgebakken taart dat u door uw gastheer of gastvrouw krijgt aangeboden. Er liggen tijdschriften en boeken voor u klaar (sommigen mag u zelfs meenemen naar huis). Maar u kunt ook gezellig met de andere gasten praten en nu dus ook de schilderijen bekijken en er over praten. Ook Jos Hurkens van The Caketown Jazzband uit Deventer (koekstad), voormalig bandlid van The Dutch Swing College Jazzband bezocht deze kleine expositie in The Base

Het inloophuis is gestart begin 2011. De gastheren en -vrouwen zijn afkomstig uit diverse Deventer kerken.Belangstelling in The Base op vrijdagmorgen. op de poster, mijn schilderij dat je ook door het raam heen ziet.

Graag tot ziens
We hopen dat u ook eens gezellig binnen komt op Brink 18 op de vrijdag tussen 10 en 14 uur. Hartelijk welkom!

Meer informatie?

Heeft u nog vragen, dan kunt u bellen met Albert Jan of Jacqueline Cloo, telefoon: 0570-633921

Tot zover dit bericht

In de pers: Deventer Centraal klik hier, of in de Weekkrant Deventer Post, klik hieren klik hier en hier

Expositie Solinger, ook in de Steden Driehoek met een oplage van ruim 136000: en in DEVENTEREXTRA oplage 41.000

Comments are closed.