Waarom Beninbeeld en waar houdt Benne Solinger zich mee bezig?

Hieronder kun je wat meer over Benne Solinger lezen, wat hij mooi vindt om te doen, waar hij van houdt, wat hem bezig houdt. Veel hiervan zul je terug zien op deze website:

Naast schilderen en beeldhouwen, schrijft Benne al sinds eind 1992 een column over geloof in de Heino Koerier deze stond ook jarenlang op Heino-online. Benne Solinger schreef een boek: “Je doet het niet voor niets” en werkte mee aan het boek: “Nooit te oud”. Hij schildert, beeldhouwt, fotografeert en exposeert zo nu en dan, ook in het Virtueel Museum Overijssel. De twee voorste panelen zijn van zijn hand en verder kun je doorklikken op exposities dan kom je hem ook tegen. Van februari 2009 t/m 12 februari 2011 was ik de eerste Dichter-bij-Raalte, waar hij ook aan de grondlegging van stond door gedichtendagen te organiseren in de gemeente Raalte. Benne doet kortom van alles iets. Beninbeeld mag gezien worden als de ogen van Benne. Maar, en dat is zeker net zo belangrijk, ook als een site die over het geloof gaat. God heeft Zich ooit voorgesteld aan Mozes met de naam: “Ik Ben die Ik Ben” en dat is zo gebleven …een mooie naam voor onze Schepper en Verlosser: Ik Ben. Hij is er, altijd, overal… Beninbeeld mag daar ook een tipje van laten zien, al is het maar dat alles dat je ziet gebruikt mag worden. Benne zet de mooie dingen die hij tegenkomt of denkt op deze site Beninbeeld…. Gratis voor Niets, Gods GENADE is zo GROOT dat IEDEREEN er van mag profiteren…en Hij gaf dat Grati voor niets… daarom mijn site ook….Graag wenst Benne Solinger je veel plezier en genoegen op zijn site en de achterliggende pagina’s op GOOGLE, gewoon verder klikken….
 

Benne is bereikbaar via e-mail. Klik hier om een e-mail te sturen.

One Comment

  1. Bernard
    December 24, 2014 09:58

    Dank je Benne,
    Lees vandaag A Christmas Carol van Dickens in stripvorm, geniet elk jaar weer van de ‘bekering’ van Scrooge, en het plezier dat hij op de dag na kesrt heeft in weldadigheid en barmhartigheid.Hartverwarmend.Steeds weer.

Leave a Reply