BOETSEREN IN “DE ONTMOETING…koffie met”

Op donderdagmorgen 25 april 2013 hopen we de tweede creatieve ochtend te houden in het Christelijk Ontmoetingscentrum “De Ontmoeting…koffie met” aan de Brink 18 Deventer, ingang Golstraat. De ochtend duurt van 10 – 12 uur. Dit keer gaan we boetseren onder deskundige leiding van een Deventer beeldhouwer.

Na het succes van de eerste creatieve ochtend, waarop er onder leiding van Els Pluister en Benne Solinger werd geschilderd, gaan we verder, nu dus met boetseren. Er komt een echt goede beeldhouwer, wiens naam we nog niet bekend maken, om de cursus boetseren te geven.

En ook deze keer houden we de prijs laag, nl. € 3,50 per persoon. En dat is inclusief koffie/thee en materiaal, zodat de ochtenden voor iedereen toegankelijk kunnen zijn.

Vaker creatief
Naast schilderen en boetseren wordt er gedacht aan ondermeer bloemsierkunst en fotograferen. In overleg met deelnemers en naar aanleiding van de animo wordt bekeken welke cursussen er doorgaan en/of de voorkeur hebben.

Noteer ook alvast de volgende ochtend nl donderdag 30 mei 2013.

Het initiatief van de creatieve ochtenden is gekomen van Els Pluister, die per keer een andere kunstenaar inschakelt.
De ochtenden vallen binnen het project inloophuis De Ontmoeting, opgestart door Jacqueline en Albert Jan Cloo. Er is o.a. ook 2 keer per maand een “open tafel” en er worden Alpha-cursussen gehouden in “De Ontmoeting….koffie met”.

Tevens is De Ontmoeting iedere vrijdag (Marktdag ) geopend van 10 – 14 uur. Iedereen is dan van harte welkom voor een gratis kopje koffie/thee, een gesprek of om wat te relaxen.

Aanmelden
Voor de creatieve ochtenden is aanmelden wel gewenst.

De groep voor boetseren is maximaal 12 personen. Meld je uiterlijk tot 22 april 2013 aan bij Jacqueline Cloo mail albert.jan.cloo@gmail.com of tel.nummer 0570-633921 voor de boetseerochtend op donderdag 25 april a.s.

Tot zover dit bericht, namens de organisatoren, Benne Solinger

In de pers: klik hier.

Comments are closed.