PRINSES BEATRIX BEZOEKT DEVENTER MARKT

Daags na haar 76e verjaardag bezocht “prinses Beatrix” look-a-like Karin Hummel, de markt in Deventer. zie ook Stentor, klik hier, of Deventer Centraal.. Na het welkom heten, werd er door de aanwezigen nog het “lang zal zij leven” gezongen.
Als bijna onontkomelijk werd er daarna “lang leve de Koningin” geroepen, hierop klonk een driemaal hoera en was er veel hilariteit en vrolijkheid… De regen was vergeten de de “voormalige majesteit” begroette vele mensen die vaak ook samen met haar op de foto konden. Een mooi initiatief waar de groep medewerkers van de Leprastichting bij betrokken was! Één van hen was een buurvrouw die mij er op wees…. eigenlijk was ik erg druk met iets geheel anders, maar een paar foto’s maken geeft ook weer veel sfeer… Ondanks de regen was het een warm onthaal van de “ex-majesteit”.

Comments are closed.