CREATIEF MET…BOETSEREN IN ‘DE ONTMOETING’ DEVENTER

Vanaf 4 september 2014 is er weer tweemaal per maand op donderdagmorgen een creatieve ochtend in De Ontmoeting, Brink 18 te Deventer. De leiding van deze ochtenden is in handen van de bekende Deventer beeldhouwer: Theo Schreurs en Jacqueline Cloo één van de organisatoren. De creatieve ochtenden in de Ontmoeting starten om 10.00 uur en duren tot ongeveer 12.00 uur.

Iedereen die belangstelling heeft en om de twee weken wil deelnemen aan deze interessante, gezellige en leerzame ochtenden is welkom!

Wie is Theo Schreurs?
Theo Schreurs is beeldhouwer te Deventer. Zijn robuuste, bronzen beelden zijn op verschillende openbare plaatsen in Nederland te zien. In 1992 verwierf Schreurs landelijke bekendheid met zijn portret van Joop den Uyl, dat in de Tweede Kamer werd geplaatst. Sindsdien maakt zijn figuratieve werk een opvallend expressieve ontwikkeling door. De vormen worden alsmaar eenvoudiger waardoor het wezenlijke van de expressie steeds beter getroffen wordt.

Wat kost het?
Graag willen wij laagdrempelige, maar toch kwalitatief goede ochtenden aanbieden voor een beperkte prijs, nl. € 3,50 per persoon per ochtend, te betalen bij binnenkomst op de ochtend zelf. En dat is inclusief koffie/thee en materiaal, zodat de ochtenden voor iedereen toegankelijk zijn.

Wat gaan we doen?
We boetseren aan de hand van een steeds wisselende opdracht van Theo Schreurs. Ook is er het afgelopen seizoen een excursie geweest naar het Kröller Muller Museum, waarbij Theo Schreurs technische informatie gaf bij de verschillende beelden.

Hoe kan ik me opgeven?
Je kunt je aanmelden bij Albert-Jan en Jacqueline Cloo via mail albert.jan.cloo@gmail.com of door te bellen met telefoonnummer 0570-633921.

Hartelijke groeten, Benne Solinger voor foto’s die Benne maakte tijdens de ochtenden van het seizoen 2013/2014, klik hier

Comments are closed.