GUSTAVE NOUEL, meesterschilder, gaf les

Nu ik Gustave Nouel ontmoet heb, vallen een aantal momenten van mijn leven in elkaar, vandaar dat ik ook een oud bericht maar weer eens naar voren haal, het is alweer 4 jaar geleden. (klik hier)

GUSTAVE NOUEL

Gustave Nouel leerde ik kennen toen hij exposeerde in De Ontmoeting in Deventer en daar ook een workshop gaf. Een getalenteerd schilder met grote bekendheid in het Caraïbisch gebied.(klik hier) Gustave Nouel is op 30 december 2006 op Aruba tot kunstenaar van het jaar uitgeroepen als erkenning voor het belang van zijn creatieve werk als meest uitmuntende kunstenaar op het gebied van kunst, beeldende kunst, theater, muziek of literatuur…dan wel alle aspecten gerelateerd tot de cultuur in het algemeen.
In 2007 werd Nouel een definitieve plaats in de HALL OF FAME van Paseo Nos Herencia in Aruba toegekend. Ongetwijfeld voor zijn artistieke gave; nog een erkenning voor de talenten die aan Nouel zijn geschonken… Het was heel mooi om met Gustave een cursus te volgen. Ik heb afgesproken meer lessen bij hem te gaan nemen. Hieronder wat foto’s die ik de afgelopen 2 weken maakte. Voor meer foto’s van de boekpresentatie van het PRACHTIG geschreven boek: “Het geloof van Oranje” door Marianne Visser van Klaarwater die Gustave illustreerde en de tekencursus in de Fermerie te Deventer, klik hier. Hartelijke groeten, Benne SolingerEerste resultaten na ongeveer een kwartier

Comments are closed.