VINCENT VAN GOGH & BENNE SOLINGER: Japanse brug in regen

Vincent van Gogh schilderde “Brug in de regen” , ik was er weg van…ging er mee aan het werk en maakte er een echte VincentBenne van en vond dat mooi om te doen en het werd in mijn ogen een mooi nieuw schilderij. Uiteindelijk vond ik dat niet alleen. De nieuwe eigenaren waren al jaren op zoek naar een mooi schilderij voor boven de bank. Maar hun smaken verschilden nogal… Mijn combi schilderij, gemaakt in computer, viel wel erg in de smaak bij allebei en hangt nu in Spijkenisse..wens hen er heel lang en veel plezier van!!!Zo kwam het schilderij tot stand: ik ging er dus mee aan de slag en nadat ik het schilderij gespiegeld had, maakte ik er in paint een eigen schilderij omheen en bedacht dat het wellicht nog mooier en vrolijke zou worden als je: “Na regen komt zonneschijn” erop los zou laten. Het was een heel karwei….
Er kwam dus belangstelling voor en dat betekende dat het misschien wel gedrukt zou moeten worden. Maar wat zou er gebeuren als je zo’n apart schilderij laat drukken? Het was nog te klein, de belangstellenden wilden het groot en boven de bank….. Dat was nieuw voor mij. Aanvankelijk bleek dat het schilderij wel kon worden gedrukt, maar dat de afmetingen zeer beperkt bleven. Maar de doorzetter wint en ik moet zeggen, hoewel het mij heel wat hoofdbrekens en tijd heeft gekost om er een mooi maar veel groter schilderij van te maken, dat ik blij ben dat ik heb doorgezet. Want het is gelukt en het eindresultaat is eigenlijk PRACHTIG geworden, vind ik althans…. De afbeelding die ik hieronder in mijn handen heb is een meter breed en de afbeelding is prima gebleven…. :Ik moet zeggen dat ik heel erg blij mee ben, groetjes Benne Solinger
Reageren? Klik hier om een e-mail te sturen.

Comments are closed.