JESS en STEVEN WINNAARS AANSTORMEND TALENT 2011

Finale Aanstormend Talent 2011

De derde finale van het Aanstormend talenten Concert vond plaats op vrijdag 14 oktober 2011 in de Plaskerk te Raalte. De kerk was prima gevuld.

Het Orgelfonds, waarvan Klaas Bos de voorzitter en Mirjam Borger de secretaris zijn, ontving over 2010 de aanmoedigingsprijs Cultuur in de gemeente Raalte, onder andere met betrekking tot het Aanstormend Talenten Concert dat zij organiseren .

Veel muzikaliteit bij de jeugdPeanuts Outta Can

De auditie, in mei, was al een groot succes! De finale was helemaal een KLAPPER. De 13 aanstormende talenten zetten stuk voor stuk hun beste muzikale beentje voor

Maar grote winnaars werden Jess en Steven (beiden 19 jaar). Ze wonnen zowel de publieks- als vakjury prijs.

In het korte bestaan van deze activiteit voor jongeren, is het draagvlak sterk verbreed. De Rotary zal evenals vorig jaar een grote prijs ter beschikking stellen, die door de winnaar in muzikaliteit vertaald zal worden. Ook de Roelof Dijkslag Stichting doneert dit jaar een bedrag voor de winnaar van de publieksprijs. Daarnaast komen er meer sponsoren, zoals Volvo autotechniek, Brasserie De Haenehof, Heino-online en Summercamp Heino.

Want zo’n organisatie is natuurlijk niet gratis. De kerkhuur, het huren van een piano, de onderhoud- en schoonmaakkosten,  het stemmen van het orgel… alles kost geld.

Meer informatie, zie de website van Aanstormend Talent Frerik Hommes, 10 jaar. Meer foto’s die ik maakt tijdens de auditie 2011, klik hier

Tot zover dit bericht, Benne Solinger, namens het orgelfonds

Jess en Steven zijn de winnaars geworden, zie Stentor:
zie ook Heino-online

Comments are closed.