BENS’ SCHILDERIJEN (schilderijen van Benne Solinger)

Schilderen met aquarel, acryl. olieverf of gewoon het maken van een krijttekening is een heerlijke bezigheid. Wegdromen terwijl je lekker een heel nieuwe wereld creëert, het mooiste wat er is, of bijna het mooiste, want er zijn (te) veel mooie bezigheden in deze wereld… Om te beginnen dan maar een aquarel/pen-schilderij waaraan ik 3 maanden werkte (1.10m x 0,80m excl. lijst). Het is eigenlijk een soort ‘rode draad’ die ik terug vond in mijn honderden pentekeningen die ik maakte…. Wil je meer schilderijen van Benne Solinger zien? klik hier..en wil je onderstaand schilderij wat groter bekijken? klik er even op…. Veel kijk plezier… Benne

Leuk te vermelden dat toen ik Curacao was en Ashley Mauricia ontmoette hij me op grond van deze schilderijen heeft geïnterviewd voor TeleCuracao tv, zie elders (klik hier)‘Mijn wereld’ 1 meter bij 80 cm uit 2006 Hieronder enkele details van “mijn wereld”
Whitney Houston zoals ik haar aquarelleerde in 1994, zij overleed op 12 februari 2012.

AQUARELBLOK KWIJT

Helaas ben ik al geruime tijd het aquarelblok kwijt met 30 unieke aquarellen… mocht iemand het (per ongeluk) hebben meegenomen, dan zou ik het graag terug willen….Zebrakop, ooit gemaakt in aquarel en ingelijst verloot voor Brooks Hospital for Animals, nu bij DRUKWERDEAL laten drukken op groot formaat!
Kindje in hangmat, acryl op papier.
ijsvogel, olieverf
Le Rayol, aquarel en fijnschrijver
Bootvluchtelingen, aquarel Bretagne, acryllaatste schilderij, gemaakt op Curaçao in 2016.

Comments are closed.