LAAT NIET ALS DANK: LANGS DE IJSSEL IN SALLAND

Het blijft mooi langs de IJssel. Nu weer heerlijke zomerse recreatie aan de IJssel te DeventerHelaas zijn vele recreanten zo verschrikkelijk lui, nonchalant, achteloos of wat voor woorden moet je er voor gebruiken, dat er iedere dag weer veel troep blijft liggen. Het is geen gezicht, waardeloos gedrag en getuigt van weinig gevoel voor mens en natuur. Ik zou zeggen Nederland schoner, begin bij jezelf! en laat jouw troep niet aan anderen.Terecht dat de Stentor er een artikel aan wijdt. Alleen zouden de opruimers degenen moeten zijn die de zooi daar achterlieten.

Gelukkig is de IJssel op andere momenten weer geheel anders, hieronder lijkt het wel een soort Poollandschap.Voor de winterse taferelen: klik hier Voor de zomerse watersport en natuur: klik hier

Comments are closed.