BENS’ RELIGIEUZE SCHILDERIJEN EN BEELDEN

Het valt me op dat de Raad van kerken zo nu en dan een schilderij van mij op de website publiceert, een reden te meer om eens wat religieuze werken van mijzelf te groeperen op mijn eigen site. dit schilderij staat bij een reactie op een rapport dat de Raad uitbracht. Klik hierDe Raad van Kerken nam een gedicht van mij over en plaatste dit schilderij erbij. Klik hier <ahref=”http://www.beninbeeld.nl/wordpress/wp-content/uploads/2012/03/100_24391.jpg”>Van Goede Vrijdag tot Pinksteren, dit schilderij is in bezit van mevrouw Vrij.“Verguisd Kruis” gemaakt op een CNV zomercursus. Er zijn zoveel mensen die niet (meer) in Jezus lijden en sterven voor de mensheid geloven.Mijn geloof, ooit gemaakt voor mijn expositie in de Broederpoort te Kampen, om discussie uit te lokken.Trap van/naar het l(L)even.
“Lichtstralen op mijn levenstrap, begeleiden mij bij iedere stap. Soms stijl, soms glad, maar ik weet dat, hij eindigt in Gods liefdeslicht.” 

Reageren kan altijd: Klik hier om een e-mail te sturen

One Comment

  1. marja van van der linden van dijk
    May 6, 2012 13:01

    Ik maak zelf beeldjes van keramiek al 30 jaar. Als je mij je e mail adres geeft stuur ik je er wat afbeeldingen van.

    groetjes Marja