4e AUDITIE AANSTORMEND MUZIKAAL TALENT, meld je aan!!

Jonge en getalenteerde jongens en meisjes, uit alle kerkdorpen in de gemeente Raalte, kunnen zich weer aanmelden voor de auditie van “Aanstormend talent”, naar een idee van organist Klaas Bos, die gehouden wordt op zaterdag 12 mei 2012.
Het is alweer de 4e keer dat de Orgelcommissie van de Raalter Plaskerk dit grootse festijn organiseert. Jongeren kunnen zo hun muzikale talenten laten horen aan een jury die hen beoordeelt. Natuurlijk is er voor belangstellenden de mogelijkheid om de auditie bij te wonen.

Muzikale jongeren krijgen deze middag een kans, mee te dingen naar een plaats in het Concert dat op vrijdagavond 12 oktober is gepland in de Plaskerk te Raalte.
De winnaars van zowel de vakjury als van de publieksprijs 2011, Stefan en Jess

Wie kunnen er meedoen?
Jonge zangers of zangeressen of jongeren tot en met 18 jaar die (eigen) muziek maken op piano, fluit, mondharmonica, pauken, orgel, drum, gitaar, saxofoon of welk ander instrument dan ook of die en bandje hebben, kunnen zich voor deze bijzondere avond opgeven. Natuurlijk zijn ook groepjes scholieren die samen, op welke wijze dan ook, muziek maken hartelijk welkom. Initiatief en organisatie is in handen van de orgelcommissie van de Plaskerk te Raalte.
De finalisten 2011

Wat gebeurt er op 12 mei?
Elke deelnemer kan zich op zaterdag middag 12 mei presenteren aan de jury.
De jury zal de muzikale prestaties van de kandidaten beoordelen en selectie samenstellen van kandidaten die aan het concert op 12 oktober gaan meewerken.
Er kunnen op deze middag dus ook kandidaten afvallen.

Aanmelden via de WEBSITE
Voor vragen, meer informatie of het aanmeldingsformulier kun je terecht op de website: Klik hier Dus aanmelden voor de auditie kan door een formulier te downloaden vanaf de site. Vul het formulier in stuur het voor 1 mei 2012 naar Mirjam Borger, mirbor86@hotmail.com. of bel 06-53865497.


Prijzen op 12 oktober

Rotary Raalte en de Stichting Roelofs-Dijkslag steunen dit initiatief van de Orgel Commissie o.a. door mooie geldprijzen ter beschikking te stellen. Er wordt zowel een publieksprijs als een vakjuryprijs uitgereikt. Hiermee kunnen de winnaars hun muzikale talenten verder ontplooien. De winnaar van de vakjuryprijs ontvangt een speciaal hiervoor ontworpen Award.
Na de geweldige concerten van 2009, 2010 en, 2011 verwacht de organisatie ook dit jaar weer een grote opkomst Het Orgelfonds van de Plaskerk won in 2010 de aanmoedingscultuurprijs voor dit prachtige initiatief.

tot zover dit bericht,

Benne Solinger, namens het orgelfonds van de Plaskerk te Raalte

Comments are closed.