BENNE SOLINGER 60 JAAR

Na alle ellende van de afgelopen jaren met kanker, bestralingen, onderzoeken, ziekenhuizen en hormonen. was het nu eens tijd voor een GEWELDIG FEEST, ik mocht de 60 jarige leeftijd halen en heb dat met familie en een paar heel goede vriend(inn)en gevierd. Als je bedenkt dat ik vanaf de constatering van de agressieve prostaatkanker maar liefst 9 gezonde kleinkinderen heb gekregen, dan is zo’n feest meer dan de op zijn plaats. Het werd een PRACHT feest, heerlijk aan de IJssel, prachtig weer (precies op die zaterdag), heel gezellig en lekker eten. Natuurlijk was het best moeilijk deze dag te vieren zonder ouders, maar de dankbaarheid en blijheid voor alles dat ik in dit leven heb gekregen van onze Schepper en Verlosser overheerste. Het was een feest dat ik NOOIT had willen missen. Daarom nu eens een portretje van mijzelf op die dag:Benne Solinger dus….Meer van/over mij, klik op m’n naam…..
Reageren kan ook via e-mail: Klik hier om een e-mail te sturen..

Comments are closed.