WANDELING LANGS IJSSEL met zicht op DEVENTER

Mooi weer…. dus even een lekker stuk wandelen, dit keer in de buurt van Bussloo, Wilp en Voorst. Door de bossen naar IJssel en vandaar zie je prachtig de contouren van Deventer. Zo als gebruikelijk het fototoetsel mee en wat kiekjes genomen….om gelijk de hele wandeling te kunnen meemaken klik je direct hier
Voor andere natuurfoto’s van Benne Solinger, klik je hier

In ieder geval veel kijkplezier gewenst. Groetjes Benne SolingerGerda Westinga nam deze foto als voorbeeld voor een aquarel, zie hieronder:Wil je reageren? dat kan ook: Klik hier om een e-mail te sturen

Ook Deventer Centraal nam een aantal foto’s op: klik hier

One Comment

  1. Geert Tiny
    June 20, 2013 21:12

    Zeer mooie foto’s van de mooie omgeving van Deventer onze vakantie stad.
    Gr Fam. G. Hanssen