COLUMN en UITZENDING GEMIST (Benne in Schepper&Co)

Naar aanleiding van het programma Schepper & Co in het land, waarin Benne Solinger o.a. een cursus “Dichten met Benne gaf in het Leger des Heils Hospice Rozenheuvel, kreeg hij meer dan 200 reacties. Ook verscheen in de Stentor Salland een column van Ria Willemse die de uitzending had gezien:Klik op de foto om te kunnen lezen.

Wil je de uitzendingvan Schepper & Co op 12 oktober 2012 (nog) een keer bekijken? klik dan hier In deze uitzending ook unieke beelden omdat er gefilmd werd vanuit de mooie tuinen aan de Walstraat in Deventer, naar mijzelf werkend op het balkon.

Het is prachtig meegewerkt te hebben aan een uitzending van 8 minuten die zoveel positieve reacties opleverde en nog veel mooier dat er over de uitzending verder wordt gedacht.

Naar aanleiding van de uitzending werd Benne Solinger gebeld door Evert ten Dam van tv omroep Family 7. Op 27 februari wordt Benne geïnterviewd in het programma Café Tinto, dat live wordt uitgezonden tussen 9.30 en 11.00 uur en ‘s middags wordt herhaald vanaf 16.00 uur.

Comments are closed.