“HARTELIJK WELKOM IN MOOI, GROEN DEVENTER”

Soms zeggen foto’s meer dan heel veel woorden, dit zag ik gebeuren… in mooi groen Deventer….
Ja dan kom je als buitenlander in het mooie, groene Deventer. Je koopt keurig een parkeerkaartje zoals het hoort en zet, omdat het ook wel erg ingewikkeld is gemaakt, hem per ongeluk op een vergunninghoudersplekje…en dan kom je terug bij je auto, er is keurig betaald….maar wat zie je ineens achter je ruitenwisser…Lees ik het goed??? Nee dat kan toch niet…Bon maar weer terug stoppen in opperste verwarring, wat moet je?En nu dan… Wat heb ik misdaan? Vertwijfeld kijk hij rond…Nog maar eens zien, heb ik het nou echt goed gelezen? En waar moet ik dan heen om er even over te praten?… altijd onduidelijk er staan verschillende adressen op…Gelukkig een aardige man komt om te helpen…. Ik hoop van harte dat de bon verscheurd is… En hoop ook dat er eindelijk echt mensvriendelijk gaat worden opgetreden in mooi groen Deventer. Bijvoorbeeld even een keurig briefje dat deze auto op een vergunningenplek staat en dat dat na deze waarschuwing niet meer mag voorkomen. In brochures lees ik dat de stadswachten in Deventer er juist voor de mensen zijn.

Reageren kan: Klik dan hier om een e-mail te sturen.

Comments are closed.