JONGE OOIEVAARS KRIJGEN ETEN EN OEFENEN VOOR OOIEVAAR (foto’s Benne Solinger)

Nu ik de ooievaars op het nest in Liederholthuis kan volgen, ben ik ook wel erg benieuwd hoe laat ze eten krijgen en wat ze ‘s ochtends doen… Hier een aantal foto’s die ik maakte om 17.50 uur op 5 juli en om 05.00 uur op 6 juli. Aangezien ik toch veel uitrust overdag na de revalidatie oefeningen, is mijn slaap ook anders geworden. En ja volgens mij hoort er bij revalideren van twee open hart operaties ook bij om je hart in de figuurlijke zin weer helemaal op orde te krijgen… en wat is er nu mooier dan het kijken naar deze prachtige beelden uit de geweldige schepping… veelkijk plezier.. hieronder 3 foto’s.. voor meer foto’s: klik hier, Benne Solingervoedertijdeten halen en uitrustenoefenen om te vliegen

One Comment

  1. Thea
    July 8, 2015 14:10

    Ontzettend mooie foto’s en wat een veelzijdige man ben je. Ik ben de vrouw waarmee je zondag een kort gesprekje had vlak voor je de foto’s ging maken en die je een dag later ook weer even aansprak om te vragen hoe het met je ging. Ontzettend mooi week lever je. Ik schilder zelf ook sinds kort en dichten is ook iets wat ik erg graag doe. Wie weet kom ik je wel weer tegen tijdens je wandeling. Succes en pas goed op jezelf.