FOTO’S, (DIGI)KUNST, SCHILDERIJEN, BEELDEN van Benne Solinger

Op de site BenInBeeld.nl van Benne Solinger is veel te zien. Hij probeert per pagina nog meer informatie beschikbaar te maken met doorverwijzingslinkjes. Ook kun je hem altijd mailen met vragen en/of opmerkigen. Je wordt van van harte uitgenodigd om BenInBeeld eens door te kijken. En vind je het iets klik dsn ook eens verder. Hieronder staat een link naar Googel… achter iedere foto die je daar ziet opent zich een hele reeks foto’s (natuur, dieren, bloemen, reizen, wandelingen, evenementen enz. enz…) maar er zijn ook foto’s van zijn kunstwerken, beelden, schilderijen, museumbezoek, of…. want Benne heeft veel ontworpen en gedaan.. Hij koos er voor om zo een inkijkje in zijn lebven n denken te geven, wellicht is het te veel… maar alles is van zijn hand en zelf bedacht. Je kunt en mag er zomaar van mee genieten door hier te klikken Benne wenst jullie allemaal veel plezier. Nu alvast een piepklein voorproefje en wil je reageren? Klik dan hier om een e-mail te sturen.:eerste torso die Benne Solinger maakte

Comments are closed.