KLEURBOEK VOOR VOLWASSENEN IN ONTWERP

Veel volwassenen kleuren tegenwoordig, ze vinden het leuk en ontspannen werk. Het “ontstresst” zeggen veel mensen. Tekenen doe ik iedere dag… dus ben ik rpas geleden ook maar eens gaan kijken of ik niet een beetje moeilijker kleurboek(of eventueel in te kleuren wenskaarten) zou kunnen samenstellen voor de geroutineerde en wat oudere kleurders. Het wordt dus een wat ander kleurboek dan anderen gemaakt hebben, ik vind dat het niet te gemakkelijk mag zijn en het moet wel wat aan de fantasie van degene die kleurt overlaten….. Hieronder een beginnetje… zomaar wat eerste ideetjes, ben benieuwd naar reacties… en ga alvast eens op zoek naar een uitgever….Klik hier om een e-mail te sturen, groetjes Benne Solingeren nog twee compilaties als ideetjes hoe het kan worden: en alweer een stapje verder:

Comments are closed.