EERSTE LUSTRUM DEVENTER DICHTERSCAFÉ GROOTS GEVIERD, MET GEDICHTENBUNDEL

26 april 2016 was het zover: Het Deventer Dichterscafé bestond 5 jaar. Dit feit is groots en door vele aanwezigen gevierd in het Geert Groote Huis. Er kwam niet alleen een gedichtenbundel uit waaraan maar liefst 35 dichters meewerkten, ieder met ieder 3 gedichten. Maar er werd ook afscheid genomen van een aantal mensen van het eerste uur, waaronder de voormalige stadsdichter Herman Posthumus Meyjes (mede oprichter) en Arja Scheffer.
Cees Leliveld leidde de bijeenkomst op voortreffelijke wijze, met veel humor. Er is veel gezongen,Tinus Derks had enkele liederen geschreven, Jozka van Vuure begeleidde de liederen die hij samen met Maria en Alfred zong op harmonica.
Leuk te vermelden dat Benne Solinger de gedichtenbundel: ‘En dorst is alles wat men overhoudt’ (120 pagina’s), samengesteld door Alfred Bronswijk, mocht verlevendigen met enkele van zijn foto’s. Aan alle organisatoren van dit geweldige Lustrum HARTELIJK DANK!!

De bundel is aangeboden aan cultuurwethouder Robin Hartogh Heys.

De bundel is na de presentatie en op verschillende adressen, waaronder Praamstra en Bruna, verkrijgbaar voor 12,50 euro.

Hieronder een paar foto’s van de uitgebreide serie die Benne tijdens de feestavond nam.

Wil je alle foto’s van deze feestelijke bijeenkomst eens rustig bekijken, en de avond via foto’s (nog eens) meemaken KLIK DAN HIER

Benne wenst je er veel plezier bij…..en wil je reageren klik dan hier om Benne een e-mail te sturen.

Comments are closed.