BEN OP INSTAGRAM (op naar de 1000 volgers?)

Ja, Benne Solinger, wel een beetje met de tijd meegaan hè“, zei hij tegen mij…. ” Na FaceBook is nu ook Instagram een mooi medium om je kunst, fotografie enz. te laten zien en dat wereldwijd! Ik ben dus maar eens gaan kijken wat dat nu is: INSTAGRAM. En ja hoor….. Ongelooflijk wat is daar veel te zien aan moois, maar ook lelijks, smerigs en prachtigs. Humor, natuur enz. enz. Dus ben ik de Instagramapp gaan downloaden..En in 2016 was het zover…

TOT GODS EER
Bezig zijnde bedacht ik het volgende: God maakt Zich bekend aan Mozes met de naam “Ik BEN” en laat mijn website nu “Ben in Beeld” heten…
Eigenlijk wilde ik mijn mooiste foto’s aan de wereld laten zien die iik van de schepping maak. Ik was in die tijd ook bezig met het zoeken naar nieuwe kijkers. Maar hoe kun je die twee zaken goed combineren? Ik bedacht dat ik veel fotografeer. Heel veel natuur, luchten en bloemen, allemaal geschapen…
Dus ik paste mijn profiel aan en omdat op Instagram bijna alles in het Engels gaat luidt mijn profiel nu: JOHN 3: 16 (dus: “Want God houdt zoveel van de mensen, dat Hij zijn enige Zoon aan hen heeft gegeven. Iedereen die in Hem gelooft, zal niet verloren gaan, maar zal het eeuwige leven hebben.” en daarnaast de woorden: GREAT MIGHTY LOVINGLY SAVIOUR RIGHTEOUSNESS: WHAT HE CREATED, WE TAKE PHOTOS OF … THANKS LORD FOR GIVING US EYES….met een verwijzing naar mijn website..

Ondertussen zijn de woorden in mijn profiel aangepast: Everything that GOD has created so beautiful makes me happy ❣️ So I decided to take pictures of it, to HONOR HIM ❣️ Read ROM. 1 : 20: “For the invisible things of him from the creation of the world are clearly seen, being understood by the things that are made, even his eternal power and Godhead; so that they are without excuse”

Mocht je de foto’s hieronder (als voorproefje) mooi vinden, ga me dan volgen op Instagram! klik hier ..

Het lijkt te werken
En het lijkt te werken….In 1 1/2 week van 10 volgers naar zo’n 80.. in ruim 2 maanden naar 150 volgers… en nog voor de eerste drie maanden om zijn: 240. Precies na 3 maanden 310 volgers en na 31/2 maand bijna 500… 2 oktober ging ik over de 600 volgers heen… Nu, na exact een half jaar, zijn er 740 volgers met wie ik regelmatig contact heb, dat groeide tot ruim 760 begin januari 2017…18 januari overleed mijn moeder ik had toen precies 777 volgers. Vervolgens gaat de groei veel langzamer, het aantal volgers ligt maanden tussen de 777 en 820, maar nu in oktober staat de teller boven de 850 en op 17 juli 2019 op 966.

Heel mooi. Ik kan er heel veel van mijn overgrote collectie kwijt… Leuk om te doen en door mijn profielwoorden, die ik nu ook bij iedere foto zet, krijg ik gesprekjes met veel mensen van over de hele wereld….. en dat was precies mijn bedoeling… met dank aan God.

Hieronder alvast een paar voorbeeldjes van wat ik op Instagram zet. Ook een paar van dag- of weekwinnaars. Als je wilt reageren? Klik dan hier om een e-mail te sturen :

Comments are closed.