BONTE SPECHT ALS GAST OP BALKONNETJE, foto’s Benne Solinger

Het is altijd leuk om gasten te hebben. Zeker nu ik me behoorlijk ziek voel zijn mooie gevederde gasten erg welkom op mijn balkonnetje in de binnenstad. Vandaag bofte ik wel heel erg. Ik was even uit bed en zat op mijn bank, zoals gebruikelijk lag mijn fototoestel dichtbij. Ik heb het altijd klaarliggen om een kiekje te maken van de musjes en vinkjes. Ik keek door het fototoestel om scherp te stellen en zag……geen vinkje, koolmeesje of mus….. maar …. tot mijn grote verrassing en vreugde…. een bonte specht die zich tegoed kwam doen aan de lekkernijen. Blij verrast maakte ik een aantal foto’s, weliswaar door een vrij smal gedeelte van een raampje met daarin oud glas, maar toch… een bonte specht op ongeveer 4 meter afstand gebeurt je niet dagelijks… ik voelde me er zowaar van opknappen en heel mooi om ook aan de bezoekers van Beninbeeld te laten zien dus. Wat heeft God toch prachtige, gekleurde en verschillende vogels geschapen, fijn dat we daarvan kunnen en mogen genieten, groetjes Benne Solinger

Trouwens, wil je reageren? Dat kan! Klik hier om een e-mail te sturen.

4 Comments

 1. Annelies Docter
  October 11, 2017 18:53

  Wat een lekkere snoeperd en wat bijzonder. Een mooi moment, Benne 🙂

 2. Marije
  October 11, 2017 19:17

  Dag Ben, ik heb mij even via WordPress ‘geabboneerd’ op je site, zodat ik je persoonlijk volgen kan. Wat een prachtige foto’s. Ik hoop dat de griep snel verdwenen is. Lieve groet, Marije

 3. Diki
  October 11, 2017 19:47

  Benne thes are so wondeful!! He is so clear and so many poses for you! How absolutely wonderful!!!!

 4. José Manuel Hernández
  October 12, 2017 04:26

  Fantastic series of photo-birds !!