Brief aan Mark Rutte, afschrift aan Gert Jan Segers


Geachte premier Rutte (beste Mark),

wat een verdriet, wat een eenzaamheid. U roept iedereen toe: ‘ik heb niet gelogen’ (en ik geloof u meer in deze moeilijke zaak, dan sommige anderen)

Maar de politiek is hard! Beter gezegd: de mensen zijn hard.

Ik ben een CU stemmer, werkte ooit nog mee aan de sociale paragraaf van het GPV programma in de tijd van Schutte.

Ik (en mijn naam in Benne Solinger, ben bijna 69, werkte ooit landelijk bij de PCOB als persvoorlichter en heb nog wel eens met Erica Terpstra een mooi rollenspel gespeeld op haar kantoor toen zij staatssecretaris was) heb meerdere malen voor u gebeden (ook al ben ik het lang niet altijd met u eens). Maar nu bad ik voor u om: kracht, wijsheid, maar vooral om geloof hoop en liefde!

U zei wel eens dat God zich wel met grotere dingen bezighoud dan met uw perikelen. Maar wees ervan overtuigd dat God ook nu de leiding nog heeft….

Ik bad ook of Gods Geest naar uw hart zou gaan… en dat u op uw knieën zou gaan! Dat u uw leven aan Hem zou voorleggen.

Ik weet zeker dat Hij een oprecht gelovig gebed zal zegenen!

Ik zend deze brief ook aan de heer Segers. (als afschrift) Want ik schrok dat hij eerst niet meestemde met de motie van wantrouwen (waar ik het mee eens ben) maar eigenlijk toen al wist dat hij niet met u verder wilde (of vlak erna). Dat voelde voor mij als oneerlijk en draaien… ik kan niet in harten kijken, maar weet dat ieder mens Gods vergeving nodig heeft.

Ik denk dat ons land op dit moment een doorgewinterde, keihard werkende minister president nodig heeft… Maar pas op het moment dat u dit voorlegt aan “de GROTE BAAS” de HERE GOD.. zal blijken of u diegene zal zijn! 

Ik wens u gezegende paasdagen en dagen waar u ook echt met God in gesprek komt…

Veel wijsheid en moed gewenst, Benne Solinger

iaa Gert Jan Segers

Ps en praat nog eens open met de heer Segers.. (ik stemde trouwens op Carola Schouten omdat ik haar een tweede termijn gun waarin zij haar beleid verder kan uitbouwen. Maar noch u, noch de heer Segers, noch ik heeft de de absolute leiding… die heeft God)

Comments are closed.