VAN BOEKJE OVER JABES TOT FOTO’S VOOR 500 JAAR REFORMATIE (november column Benne Solinger)

In 2012 kreeg ik een boekje over Jabes van een vriendin. Een jaar later stond er een Lichtstralen over “het gebed van Jabes” in de Heino Koerier. Sinds die tijd bid ik anders. Ik dank God niet alleen, vraag niet alleen oprecht vergeving maar ook of Hij de mij gegeven gaven wil zegenen. Hoewel ik nog geen relatie legde werd ik een paar maanden later gevraagd mee te werken aan het programma van Schepper & Co in het land zie YouTube, ik werd gevraagd om foto’s te leveren voor diverse boeken en een cover voor het boek “je hebt de K van…” te ontwerpen.

Ook in de zondagse diensten werd ik steeds meer geraakt door de ECHTE DIEPE inhoud van het geloof in Jezus Christus. Mijn site beninbeeld werd Benin Beeld (zie Exodus 3: 14 waar God Zichzelf aan Mozes voorstelde met de naam Ik Ben). Ongeveer 5 maanden geleden hoorde ik over Instagram. Eerst dacht ik dat het erg oppervlakkig was. Maar ik keek wat langer rond en ontdekte albums met prachtige foto’s en kreeg een idee.

Ik downloadde de app en begon foto’s in mijn album te plaatsen. Boven mijn app schreef ik in het Engels: Jesaja 48:12; John3:16; MIGHTY; LOVINGLY; SAVIOUR; CREATOR OF SALVATION; RIGHTEOUSNESS; WHAT HE CREATED, WE TAKE PICTURES OF; THANKS LORD FOR GIVING US EYES
Ik geef dus alleen door om te laten zien hoe prachtig de schepping is en wat voor mooie gaven wij van God hebben gekregen. Het aantal volgers groeide binnen 5 maanden van 10 naar 700. Er volgden vele vragen en mailtjes. Mensen haakten af maar er kwamen er ook steeds meer bij, van over de hele wereld. Ik voel me een gezegend mens.

De foto’s werden opgemerkt door de Rooms Katholieke journaliste Marianne Visser van Klaarwater, die het boek schreef over het geloof van de Oranjes.. Zij vroeg mij onlangs om met mijn foto’s mee te werken aan de Facebook-groep HEILIG VUUR voor het jaar van de Reformatie (Luther sloeg op 31 oktober 1517 zijn 95 stellingen op de deur van de slotkapel te Wittenberg).

God, ook jouw Schepper, kent je, wil je zegenen, wil Zijn liefde geven, de weg naar God ligt open… iets dat ik echt IEDEREEN van HARTe gun!

Het vervolg van deze column leest u door hier te klikken.

Hieronder wat sites , ook om te reageren.
FB-GROEP HEILIG VUUR:
HEILIG VUUR op Blog Marianne:
Boek geloof van Oranje zie:
Lichtstralen over Jabes

Groeten Benne, direct reageren kan ook, Klik hier om een e-mail te sturen.Een van mijn foto’s

Comments are closed.