DICKENS DEVENTER 2016

En ja hoor de hele Keizerstraat staat weer vol met wachtenden voor het Dickens Festijn Deventer 2016. Bussen komen afgeladen uit alle windstreken, zag heel veel bussen uit Duitsland. Het weer is zacht dus het kan wel weer eens een bezoekersrecord worden en wie weet wint het festijn de “Evenement van het Jaar” prijs wel.hier opent Ben Strik (bekend als “mijnheer mand”) d’Olde Bakkerieje…Bruce Bodifee voor zijn winkel: “Kwastje over Kastje”. Zo leuk als je je (bijna) buurmannen prachtig uitgedost ziet… Allemaal harde werkers het hele jaar door… Geweldig!!! Maar er lopen prachtig aangeklede jongeren:en veel vrijwilligers zetten zich in voor beveiliging en bewaking, heel hartelijk dank daarvoor!!Meer foto’s van 2016 op Google? Klik hier.. Foto’s zien van voorgaande jaren Dickens Festijn… dat kan via een klik hier of hierennuh reageren kan ook nu natuurlijk: door hier te klikken en een e-mail te sturen groetjes Benne

Comments are closed.