RUIM 100 BELANGSTELLENDEN OP BRINK 18

Ruim 100 belangstellenden waren vandaag gedurende de 4 uur openstelling aanwezig op de Brink 18 te Deventer. The Base, werd omgedoopt tot “DE ONTMOETING….koffie met”.

Gelijktijdig startte de expositie van kunstschilder Bernard Bos uit Heerde, die naast een heel aantal portretjes (als ontmoeting) ook interieurs van o.a. de Deventer Bergkerk tentoonstelt. Voormalig dorpsdichter van de gemeente Raalte, Benne Solinger, maakte speciaal voor deze gelegenheid een gedicht voor deze feestelijke bijeenkomst. Deventer televisie toonde belangstelling en interviewde Albert Jan Cloo, die samen met zijn vrouw Jacqueline de initiatiefnemrs zijn van dit Christelijke inloophuis waar IEDEREEN VAN HARTE WELKOM IS! Vrijdag 9 november op Deventer televisie in het journaal..Mijn gedicht:

ONTMOETING

God schiep de mens,
naar eigen Beeld…
Hij schiep hen voor
ONTMOETING!

Met Hem!… elkaar!
om samen naar
Zijn wil te kunnen leven:
in vriendelijkheid en eerlijkheid,
met luisterend oor,
barmhartig voor
de ander.

Zodat men ook in Deventer
het allen mogen weten,
dat LIEFDE, RUST en VREDE
kan wonen in een ieders hart,
ons door
Gods Geest
gegeven.

Vanuit die ‘BASE’
ontmoeten wij
hier wekelijks
vele mensen.
Dat Deventer
mag stralen gaan,
dat is
wat wij hier wensen.

Gemaakt voor de feestelijke dag dat “The Base” aan de Brink 18 in Deventer de naam: “De ontmoeting…koffie met” kreeg, 9 november 2012, Benne Solinger, www.beninbeeld.nl

“DE ONTMOETING…koffie met” aan De Brink 18 te Deventer is wekelijks geopend op vrijdag (marktdag) van 10- 14 uur en om de 2 maanden is er een nieuwe expositie.

Meer foto’s van deze feestelijke bijeenkomst: klik hier

Comments are closed.