KLEUREN VOOR VOLWASSENEN (het ontstresst)

Op de sociale akademie zaten Harma vd Ros en Benne Solinger in dezelfde groep, zij tekende, hij ook. Later kwamen ze elkaar weer tegen, haar kinderen en zijn kinderen gingen naar dezelfde school. Ze hebben samen geëxposeerd in de Broederpoort te Kampen. Benne schreef ooit het boek “Je doet het niet voor niets” (uitverkocht maar te lezen op mijn website door hier te klikken). Zij tekende nu een kleurboek voor volwassenen, op de markt vanaf 9 september 2014, maar nu al te reserveren bij Bol.com

Leuk zo lang al een goed contact te hebben, ook via Facebook en Wordfeud…..en Harma is bij de tijd, want kleuren ontstresst! Kijk maar door hier te klikken Harma succes met je kleurboek voor volwassenen, groetjes Benne

PS. Gespot op 3 september 2014… het kleurplatenboek voor volwassen van Harma Holtland in haar eigen handenhieronder 2 voorbeelden die Harma ooit naar mij toezond…….ze was toen nog bezig, maar het geeft een indruk…

2 Comments

 1. harma
  August 16, 2014 09:31

  Lieve Benne, Ik voel me vereerd door je mooie blogje over onze relatie:)
  maar ik moet (van Klaas die er verstand van heeft) even melden dat het boek bij Bol.com te reserveren is .

  want het is nog bij de drukker.

  nu lijkt het een beetje alsof het exclusief bij bol.com te koop is en dat zou een boekhandelaar die jouw blogs leest niet leuk vinden…xxx Harma

 2. BeninBeeld
  September 3, 2014 18:19

  Gelukkig is het nu op 3 september goed te zien dat het gedrukt is….. nu alleen nog distribueren en dan: ‘heel goede verkoop, op naar een bestseller..’