FOTO’S BENNE SOLINGER OP KERKBODE

Op de voorpagina van de Gereformeerde Kerkbode (Groningen – Fryslä – Drenthe) staan tegenwoordig ook foto’s van de hand van Benne Solinger. Van een voormalig klasgenoot op de Sociale Akademie, Ina Scholma – Huisman, kreeg hij het verzoek om eens een foto te leveren. Benne voldeed daar graag aan. Gewoon als vriendendienst. Het is nl altijd leuk als de foto’s die je maakt ook door anderen bekeken kunnen worden.

Natuurlijk vroeg Benne een paar exemplaren aan om eens te zien waar er zoal over wordt geschreven in deze Kerkbode. En dat bleek best veel te zijn. Actuele artikelen over: Kunst in de kerk; geloven anno nu; ziekte en gezondheid; orgaandonatie; geschiedenis; leven als gelovige; preekvoorbereiding en nabespreking; Christen zijn in een moslimland; dominee voor studenten; belangrijke voorgangers in vorige eeuwen; boekbesprekingen enz. Maar ook alle kerkdiensten van de GKV in de drie noordelijke provincies staan vermeld. Kortom de moeite waard voor leden van de GKV, maar ook voor andere belangstellenden.

Om een idee te krijgen kunt u hierna klikken voor 3 voorbeeld kerkbladen waarop foto’s van Benne staan: december 2015; september 2016; oktober 2016

Mocht u interesse hebben in een abonnement kijk dan eens een op de website van deze Kerkbode, klik hier. De Kerkbode verschijnt eens in de 2 weken.

Comments are closed.