EVERT KLAASSEN & JORINDE DE FRAITURE VERRASSEN MET NIEUWE EXPOSITIE (Grote Poot Deventer)

Na de mini expositie van abstract kunstenaar Evert Klaassen bij theesommelier Rob Kroes, hoorde ik van deze dat Evert weer een nieuwe expositie heeft en wel in het monumentale pand van de bekende Deventenaar Allard van Lenthe.. aan de Grote Poot 10 in Deventer, afspraak maken om te kunnen kijken? bel hem 0615091147. Ik ging kijken bij de opening en werd BLIJ verrastsprankelende schilderijen
De verrassing kwam niet alleen door het sprankelende en vernieuwende werk dat Evert nu maakt, maar ook door de knap gevonden kleine gedichtjes (elfjes) van Jorinde de Fraiture met wie hij al langere tijd samenwerkt.Optredens
Verrassend waren ook de toespraken van o.a. Allard van Lenthe, Tjeerd Roosjen en Benne Solinger en de geweldige optredens van 3 Dames van Adel die driestemmig akoestisch hun liederen brachten gedichten voorgedragen door Jorinde de Fraiture en van Jozka en Maria Reacties zijn welkom Klik hier om een e-mail te sturen

Comments are closed.